POLITICA DE RAMBURS

 

  1. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice. Clientul trebuie sa returneze marfa la depozitul nostru din Bragadiru,Sos.Alexandriei,nr. 86 in starea initiala livrarii. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
  •  ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
  •  ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese
  1. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea face o cerere la agentul de vanzari prin intermediul caruia a fost efectuata comanda.
  2. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

3.1. pentru Comenzile achitate cu OP/Transfer bancar/ -> prin virament bancar sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat;

3.2. pentru Comenzile achitate ramburs / cu numerar la sediu -> prin restituire numerar la sediu, prin restituirea contravalorii produsului in contul bancar transmis de client sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat.

  1. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).
  2. Daca Bunul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (ambalaj deschis, accesorii lipsa, Bunul este deteriorat), ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea Bunului in stadiul initial, dupa caz, sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca resigilat sau, la solicitarea Cumparatorului, vom reexpedia Bunul, cheltuielile de livrare fiind suportate de catre Cumparator.

Sunt exceptate de la dreptul de renuntare la cumparare urmatoarele produse:

  • Produsele aprovizionate pe baza de comanda speciala;In afara de produsele comune EPS50-100mm si EPS80-100mm, restul produselor se considera a fi „comanda speciala” deoarece se debiteaza numai la comanda ferma!
  • Produse susceptibile a se deteriora rapid – Ex. Polistiren Grafitat!
Coș
Cont
Caută