Termeni Si Conditii

Termeni si conditii
I. Serviciul

https://www.arcondistributie.ro/ este oferit de S.C. Izoline Distributie SRL. cu sediul in Str. Dr Constantin Severeanu nr. 9, Bucuresti. inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J40/5910/1999, avand cod unic de inregistrare 6987807, denumita in cele ce urmeaza Societatea. Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

office@arcondistributie.ro – pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, etc.;

office@arcondistributie.ro – pentru initiere colaborari si parteneriate.

Pentru comenzi mai mici sau livrarea in alte zone/judete se pot aplica taxe de transport, care sunt calculate ulterior in functie de volumul si valoarea comenzilor lansate.

Pentru comenzi din afara zonei geografice de deservire ( Bucuresti si Judetul Ilfov) va rugam sa ne contactati telefonic inainte de lansarea comenzilor online.

 

Prin telefon la numarul: 0755 892 892

 

II. Despre Izoline Distributie SRL

www.arcondistributie.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

 

III. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul www.arcondistributie.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.arcondistributie.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.arcondistributie.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.arcondistributie.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.arcondistributie.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii

 

IV. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul www.arcondistributie.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.arcondistributie.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.arcondistributie.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.arcondistributie.ro.

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

www.arcondistributie.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.arcondistributie.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.arcondistributie.ro numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.

www.arcondistributie.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

 

V. Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al www.arcondistributie.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.arcondistributie.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.arcondistributie.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de www.arcondistributie.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

 

VI. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.arcondistributie.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

– identificarea si alegerea produselor

– inregistrarea dvs. ca utilizator al www.arcondistributie.ro

– efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii

– livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.arcondistributie.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

 

VII. Cum cumpar

 

 

VII.1. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.arcondistributie.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

 

VII.2. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare.

Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1).

Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

 

arcondistributie.ro livreaza produsele de pe site DOAR in Bucuresti si Ilfov in conditiil stabilite pe site pentru taxele de livrare pentru comenzi mai mari de 600 RON

Pentru comenzi mai mici sau livrarea in alte zone/judete se pot aplica taxe de transport, care poti fi calculate ulterior in functie de volumul si valoarea comenzilor lansate.

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.arcondistributie.ro prin transfer bancar/ordin de plata?

Puteti cumpara produse prin www.arcondistributie.ro urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul „Comanda acum”.

b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail si numarul de telefon are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail si confirmate telefonic inainte de livrare. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand „Pasul urmator”. Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva.

Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa office@arcondistributie.ro, in maximum 24 de ore.

 

IX. Garantie si service postvanzare

Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de vanzari. Toate produsele comercializate au o garantie de la producator.

 

X. Descrierea si returnarea produselor

www.arcondistributie.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.arcondistributie.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.arcondistributie.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.

 

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

– de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.

– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

 

XI. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.arcondistributie.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.arcondistributie.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.arcondistributie.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.arcondistributie.ro.

www.arcondistributie.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. www.arcondistributie.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.arcondistributie.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

XII. Forta Majora

www.arcondistributie.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.arcondistributie.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.arcondistributie.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.arcondistributie.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.arcondistributie.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

 

XIII. Publicitatea

www.arcondistributie.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.arcondistributie.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

 

XIV. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

www.arcondistributie.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: office@arcondistributie.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XV. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.arcondistributie.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Termenii si conditiile www.arcondistributie.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

 

XVI. Prezentarea ofertei

Izoline Distributie SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.arcondistributie.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.arcondistributie.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.arcondistributie.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

 

CE DATE PERSONALE COLECTAM SI DE CE LE COLECTAM

COMENTARII

Când vizitatorii lasa comentarii pe sit, colectam datele aratate în formularele de comentarii, dar Si adresa IP a vizitatorului si sirul agentilor utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

 

Un sir facut anonim (numit si un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea daca îl folosesti. Politica de confidentialitate a serviciului Gravatar. Dupa aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibila pentru public lânga comentariul tau.

 

MEDIA

Daca încarci imagini pe situl web, ar trebui sa eviti încarcarea imaginilor care au incluse date de locatie înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii sitului web pot descarca si extrage toate datele despre locatie din imaginile de pe sit.

 

FORMULARE DE CONTACT

COOKIE-URI

Daca lasi un comentariu pe situl nostru, poti opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email si sitului tau web. Acestea sunt pentru confortul tau, astfel nu mai trebuie sa le completezi din nou când lasi un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

 

Daca ai un cont si te autentifici în acest sit, vom seta un cookie temporar pentru a determina daca navigatorul tau accepta cookie-uri. Acest cookie nu contine date personale si este eliminat când închizi navigatorul.

 

Când te autentifici, vom seta si câteva cookie-uri pentru a-ti salva informatiile de autentificare si optiunile de afisare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt pastrate doua zile, iar cele pentru optiuni de afisare pe ecran sunt pastrate un an. Daca selectezi „tine-ma minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi pastrate doua saptamâni. Daca te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

 

Daca editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în navigatorul tau. Acest cookie nu include date personale si indica pur si simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expira dupa 1 zi.

 

CONTINUT ÎNGLOBAT DE PE ALTE SITURI WEB

Articolele din acest sit pot include continut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Continutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca si cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

 

Aceste situri web pot sa colecteze date despre tine, sa foloseasca cookie-uri, sa înglobeze urmarirea suplimentara a tertilor si sa-ti monitorizeze interactiunea cu continutul înglobat, inclusiv sa-ti urmareasca interactiunea cu continutul înglobat daca ai un cont si esti autentificat în acel sit web.

 

ANALITICE

CU CINE PARTAJAM DATELE TALE

CÂT TIMP ÎTI PASTRAM DATELE

Daca lasi un comentariu, comentariul si metadatele lui sunt pastrate pe o perioada nedeterminata. Asa putem recunoaste si aproba automat toate comentariile urmatoare în loc sa le tinem într-o coada pentru moderare.

 

Pentru utilizatorii (daca exista) care se înregistreaza pe situl nostru web, stocam si informatiile personale pe care le furnizeaza în profilul lor de utilizator. Toti utilizatorii îsi pot vedea, edita sau sterge informatiile personale oricând (dar nu îsi pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea si edita aceste informatii.

 

CE DREPTURI AI ASUPRA DATELOR TALE

Daca ai un cont sau ai lasat comentarii pe acest sit web, poti cere sa primesti un fisier de export cu datele personale pe care le detinem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poti cere sa stergem toate datele personale pe care le detinem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligati sa le pastram în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

 

UNDE ÎTI TRIMITEM DATELE

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

 

INFORMATIILE TALE DE CONTACT

INFORMATII SUPLIMENTARE

CUM ÎTI PROTEJAM DATELE

CE PROCEDURI AVEM LA DISPOZITIE PENTRU ÎNCALCAREA SECURITATII DATELOR

DE LA CARE PARTI TERTE PRIMIM DATE

CE DECIZII LUAM SI/SAU CE PROFILURI REALIZAM AUTOMAT CU DATELE UTILIZATORILOR

CERINTE PENTRU DIVULGAREA UNEI AFACERI CONTROLATA DE GUVERN

Coș
Cont
Caută